Bloggen presenterar….

Jag har tidigare pratat om kollegor som ligger extra varmt om hjärtat, och den här veckan är inget undantag. Vissa skulle en helt enkelt inte klara sig utan – de sätter guldkant på vardagen och lyckas pigga upp den gråaste måndagsmorgon. Jag pratar givetvis om…

Mrs Moccamaster – Kaffebryggarn!

kaffe

Vad är din roll på Integrationsbolaget?

Jag ser mig själv som navet i organisationen, en inspiratör som är både piska och morot. Under hela dagen är jag den som får mina kollegor att orka mer – jag pushar dem framåt och tar fram det bästa hos alla. Men jag ska inte ta all ära åt mig – jag har väldigt stor hjälp av min “högra hand” Mr Mal. Utan honom hade jag inte kunnat göra ett lika bra jobb!

mal

Vad gör du om dagarna?

Troligtvis är jag den som har störst ansvar här, och jag vet flera som inte skulle klara sig en dag här på kontoret utan mig. Merparten av min tid brygger jag kaffe på Örebrokontoret.

Hur länge har du jobbat på IB?

Jadu… Ärligt talat minns jag inte riktigt – det känns som att jag alltid har funnits här!

Vad tycker du är bra med att jobba på IB?

Det bästa är att hela tiden få positiv feedback och uppskattning från kollegorna! Ibland blir jag nästan generad över den genuina glädje mina kollegor visar mina insatser, men samtidigt ger jag dem lika mycket tillbaks och vi har en fantastisk sammanhållning!

mugg

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *