Integrationsbolaget Norge AS fyller 1 år!

Månadsinformation från Arkitektforum informerar om uppdateringar, ändringar, nya produkter och matnyttig information rörande Azure Dev, Azure Ops, AWS, .Net och Biztalk).

Bild Norge berg Bild Norge Lena

Vi firar med glädje att Integrationsbolaget Norge AS bildades för 1 år sedan! Vi har dock funnits i Norge längre än så – det tar tid att förbereda, undersöka marknaden, knyta kontakter, och ordna allt det praktiska innan själva bolaget föds. Och redan nu kan vi skörda frukterna av det hårda arbetet!

Lena Padukova, VD för Integrationsbolaget Norge AS, firar ettårsdagen med att ta sig upp till Norges (och Skandinaviens) topp, och bestiger Glittertinden på skidor. Vinterbestigningen är en symbolisk handling – om man har ambitionen till att ta sig till toppen, så gäller det att förbereda sig grundligt, veta vad målet är, riskminimera, och arbeta hårt för att klara sig hela vägen. Det gäller till havs, i fjällen – och även i affärslivet!

Integrationsbolaget är på god väg till Norges topp. På bara ett år så har vi blivit 4 integratörer som jobbar i Oslo-trakten, vi har positionerat oss gott inom BizTalk-området, och vi fortsätter expandera både gällande storlek och inriktning. Även svenska delen av Integrationsbolaget växer, och vi är på ständig jakt efter nya integrationstalanger som vill bli del av vår gemenskap – både i Norge och i Sverige! För att bli en del av vår succéhistoria, gå in här: http://www.integrationsbolaget.se/no/jobb-hos-oss

Gratulerer med dagen, Integrationsbolaget Norge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *